Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför: Guangzhou – Man Utd 27/7 14:00

United tar i sista matchen på sin Asien turné emot det kinesiska laget Guangzhou. United kommer ifrån en 6-0 vinst i förra mötet, blir det lika många mål i denna match?

Sista matchen på Uniteds Asien turné avslutas mot det kinesiska laget Guangzhou. Laget grundades så sent som 1953 och man spelade i den kinesiska högsta divisionen fram till 1998 innan man blev sist i tabellen, nu befinner man sig alltså i andra divisionen. Matchen spelas i Guangzhou med start 14:00 svensk tid. United har som sagt spelar tre tidigare matcher i denna turnén och har vunnit två och spelat en oavgjord. I senaste matchen vann man med hela 6-0 även om motståndarna inte var mycket att hurra över. Det positiva i den matchen var att Nani fick debutera och fick även göra sitt första mål för laget vilket alltid är bra för en ny spelare.
I dagarna har Sir Alex sagt att Hargreaves inte kommer att delta i någon av matcherna i Asien eftersom han fortfarande har problem med sitt knä, även Anderson finns inte med i truppen eftersom han har fått spelledigt på grund av hans deltagande i Copa Americá för två veckor sedan. Inför förra matchen anslöt även Dong Fanghzou efter spel i Asian cup. I förra matchen blev även Scholes skadad och förväntas att vara borta mellan 3 och 4 veckor.

Uniteds trupp:

Van der Sar, Kuszcak, Heaton; Evra, Ferdinand, Brown, Vidic, Silvestre, O’Shea, J.Evans, Bardsley, Simpson; Carrick, Giggs (c), Ronaldo, Fletcher, Nani, Eagles, Gibson, Martin, Rooney, Smith.

Att spekulera i laguppställningar och annat är väldigt svårt att göra då United har ställt upp med olika lag i alla matcherna, en sak som är säker är nog att Nani kommer att starta för att spelas in mer och mer i laget. Ska även bli intressant och se om United och Sir Alex väljer att testa sin nya bortataktik i denna match som man tidigare gjort väldigt lyckat.

Matchen visas inte på någon kanal utan det är STREAM som gäller för er som vill se matchen. Håller er uppdaterade genom att kolla in forumet eller kolla in chatten.

För stream se här>>


Av: Patrick Lundberg [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]