Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Allt är så fantastiskt i Spanien

Efter att sett planerna på lanseringen av höstens nya kaffesmaker exploderade Steven Gerrard av stolthet när han mötte pressen för en timmes pratstund på torsdagen. -jag har sett planerna och talat med kaffeförsäljaren. Jag kan berätta att det är dem bästaste kaffesmakerna i hela vida världen. Jag kan inte vänta tills hösten när jag får vara kapten för laget med det fantastiska kaffet. Redan när jag skrev på mitt förra kontrakt efter det att Chelsea inte ville ha mig visste jag att det skulle bli så härligt underbart att få vara kapten i ett lag med ett så fantastiskt kaffe. Kaffemakarna har verkligen tänkt igenom allting och det bevisas bland annat av att kaffet serveras i en mugg. Jag är extremt stolt över hur Liverpool återigen visat vägen.

Hans lagkamrat Jamie Carragher bubblade också av glädje. Jag har också smakat kaffet och det är spektakulärt. Kaffemakarna har kommit upp med någonting fullständigt unikt! En varm dryck gjord på malda bönor serverat i en plastmugg. Jag har aldrig sett någonting liknande. Det är så underbart att vara en del av denna klubb. Det finns massor med drycker Europa över men ingen så fantastisk som kaffet på Tom Hicks American Latino Idol Rangers Arena sponsored by AdNonsens. Det är stunder likt denna jag lever för och vilka ger mig inspiration att fortsätta min karriär som professionell landslagstjurare.

Även Liverpools ägare Tom Hicks,  som tagit en stunds ledigt från jobbet som testbild åt Sky Sports, instämde i hyllningskören: Det var detta jag ville uppnå när jag köpte klubben. Min plan hela tiden var att skapa något fullständigt unikt och som aldrig tidigare skådats. Jag tycker jag lyckats väl med det. Naturligtvis fick jag hjälp av bönplockarna, kafferostarna och kökspersonalen som kan sägas gjorde allt arbete, men eftersom jag lånade pengarna för att köpa upp klubben är äran naturligtvis min.

Liverpools manager Benitez ville också synas i bild så han knuffade undan Jamie Carragher med orden: ring Talksport och gråt, och hade senare följande att säga:
Det nya kaffet är fantastiskt och kommer att säkerställa att vi är världens största klubb. Det smakar helt annorlunda än någonting annat och bådar för en fantastisk framtid. Det finns ingenting i närheten av Liverpool American Non English Latino Flavour.

Jag är säker på att det är det i särklass bästa kaffet i hela Europa och det är trots allt det som är viktigast i fotboll.

Följande personer står på tur att göra nya propagandauttalanden den kommande kvarten.

Jerzy Dudek,Alvero Arbeloa, Steve Finnan, Sami Hyypia, Daniel Agger, John Arne Riise ,Harry Kewell,Robbie Fowler,Luis Garcia, Mark Gonzalez,Fabio Aurelio,Xabi Alonso ,Peter Crouch ,Jermaine Pennant ,Craig Bellamy,Dirk Kuyt ,Javier Mascherano ,Momo Sissoko ,Florent Sinama Pongolle Pepe Reina ,Paul Anderson,Gabriel Paletta,Boudewijn Zenden ,Besian Idrizaj ,Miki Roque,Danny Guthrie ,Lee Peltier ,Craig Lindfield,Stephen Darby,David Martin ,Nabid El Zhar.

 

Disclaimer: Givetvis är ovanstående lista enbart så kort pga utrymmesbrist. Naturligtvis kommer även resten av spelartruppen 1845 – 2007 göra sina obligatoriska kontraktsbundna uttalanden.