Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför: Doncaster – Man Utd 3/8 20:45

Årets näst sista träningsmatch går av stapeln i södra Yorkshire där Doncaster står för motståndet. Matchen lär bjuda på en hel del nya ansikten och en möjlighet för våra nyförvärv att debutera.

United reser till Doncaster för spel på Earth Stadium. Matchen är en uppvisnings/träningsmatch som mer är till för dom yngre spelarna samt en chans för våra nyförvärv att få lite speltid inför ligastarten. Varken Anderson, Hargreaves eller Nani var med i veckans match mot Inter men dom två första ska enligt Sir Alex debutera i morgondagens match. Hargreaves ska vara kvitt sin knäskada som har stoppat honom för spel i Asien samt matchen i veckan mot Inter och Anderson är tillbaka efter vilan han fick pga. hans deltagande i Copa Americá. Även Fletcher samt Silvestre ska få speltid i denna matchen, båda spelarna har dragits med småskador och kommer därav att få spela denna matchen.

Vi lär som sagt få se en del nya ansikten och namn som Ronaldo, Rooney, Carrick, Giggs m.fl lär vi förmodligen inte få se då Chelsea väntar på söndag i Community Shield matchen på Wembley. Borta i United på grund av skador är Scholes, Neville, Solskjaer, Park samt Foster medans Nani är osäker till spel då han inte är kvitt den ankelskadan han ådrog sig på Asien turnén. Doncaster som förra säsongen slutade på elfte plats i Coca Cola Leauge ONE har förlorat båda sina två träningsmatcher denna säsongen med 4-1 samt 3-1.

Matchen visas direkt från MUTV på Visat Sport 2 med avspark 20:45.


Av: Patrick Lundberg [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]