Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Kaká segrade över tvåan Ronaldo

Idag presenterades vinnaren av Ballon d’Or som årligen delas ut i Frankrike. På plats var Kaká för att mottaga priset, något som inte var någon större överaskning efter att media lyckats inhämta information om att denne var bokad på ett plan till Paris. Cristiano Ronaldo röstades fram som den näst bäste fotbollspelaren medan Lionel Messi hamnade trea.

Kaká (444 poäng), Cristiano Ronaldo (277), Lionel Messi (255), Didier Drogba, Andrea Pirlo, Ruud van Nistelrooy, Zlatan Ibrahimović, Cesc Fabregas, Robinho, Francesco Totti, Frédéric Kanouté, Ronaldinho, Steven Gerrard, Juan Román Riquelme, Daniel Alves, Filippo Inzaghi, Franck Ribéry, Paolo Maldini, Gianluigi Buffon, Petr Čech, Gennaro Gattuso, Thierry Henry och Clarence Seedorf.


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]