Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vinnare i tävlingen “Bästa Ole-minne”

Olle Nyström heter vinnaren i tävlingen “Bästa Ole-minne”, hans bidrag ser ni här nedan.

Hej!

Tänkte dela med mig av ett minne från Ole Gunnar Solskjaer-tiden, jag är endast 17 år så det här minnet sträcker sig inte speciellt långt bak i tiden:

Ole Gunnar Solskjaer hade varit skadad alldeles för länge, allt jag visste om denna man var vilken fruktansvärd ikon han var för Manchester United, mest för sitt oförglömliga mål 1999 i Barcelona men även för många andra oförglömliga inhopp och matchavgörande mål. Med tanke på min ringa ålder så var jag endast 9 år under just det ögonblicket och trots att jag bara var 9 år var jag redan då ett inbitet United-fan. Men det mesta jag visste om denna man hade jag läst mig till eller genom att titta gamla videos på internet. Så när han den där kvällen förra året klev ut i United-tröjan i bortamatchen mot Charlton och fick göra sitt första mål efter skadan så var min och säkerligen hans lycka fullständig. Att se en sådan ikon återigen få göra ett mål i världens vackraste tröja är för mig oförglömligt och även om Ole Gunnar Solskjaer hade sina absolut bästa år bakom sig gick han ändå in och levererade när det behövdes som bäst och var enligt mig en starkt bidragande orsak till guldet 2006/07.

20LEGEND

MVH Olle Nyström


Av: Johan [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]

Res med oss till Manchester!