Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför: Man Utd – Aston Villa 29/3

Efter landslagsmatcherna i veckan är det nu åter dags för Premier Leauge spel för våra röd hjältar. Motståndare står Olof Mellbergs Aston Villa för, ett lag som United på senaste år har haft väldigt lätt mot både på hemmaplan och bortaplan.

Sir Alex Ferguson kan återigen visa upp en nästan helt skadefri trupp, både Silvestre/Neville spelar i reservlaget och Foster är sedan cirka en månad tillbaka åter i full spel och träning. Inför morgondagens match saknas enbart Saha (Förvånade?). Nani är dock osäker pga. sin sträckning han ådrog sig mot Liverpool förra helgen. United har presenterat följande trupp:

Man United:
Van der Sar, Kuszczak, Foster, Brown, Ferdinand, Vidic, Evra, Pique, O’Shea, Ronaldo, Fletcher, Scholes, Carrick, Hargreaves, Anderson, Nani, Park, Giggs, Rooney, Tevez

Det är mycket svårt att sia i hur Sir Alex väljer att formera startelvan, det stundar Champions Leauge spel på tisdag och förmodligen lär spelare som spelat mycket på senaste börja på bänken. Jag tror personligen att laget kommer formeras med Van Der Sar i mål, fram för sig får holländaren en backlinje bestående av Brown från höger mittlås med Vidic och Ferdinand samt Evra ute till vänster. Mittfältet är förtillfället mycket svårt att lista ut, förmodligen lär Carrick och Anderson starta medans Giggs och Park tar kanterna, där framme spelar Rooney tillsammans med Tevez.

Aston Villa presenterar följande lag:

Aston Villa:

Carson, Taylor, Mellberg, Gardner, Laursen, Knight, Bouma, Agbonlahor, Osbourne, Petrov, Reo-Coker, Barry, Berger, Maloney, Young, Carew, Harewood, Salifou

Aston Villa har inte speciellt bra form och i sin senaste match hemma mot Sunderland förlorande man överranskande med 1-0. United har ett mycket bra övertag på Villa både på hemma och bortaplan och har inte förlorat mot laget sedan 2002, vi hoppas på att den trenden fortsätter imorgon.

Morgondagens domare är Mark Halsey och matchen visas på Canal Plus Sport med avspark 18.15


Av: Patrick L [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]