Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vidic borta 2-3 veckor

Det som befarades vara slutet på säsongen för Nemanja Vidic, då han landade fel och skadade sitt vänstra knä, visade sig inte vara fullt så farligt. Serben missar ”bara” 2-3 veckors spel. Detta innebär att han definitivt missar helgens ligamatch mot Middlesbrough, returen hemma mot Roma och ligamatchen mot Arsenal. Klubben hoppas han kan vara tillbaka till matchen mot Blackburn den 19/4.
Även om detta är bra nyheter i sig så är det ändå i ett kritiskt skede av säsongen. Vidic har – tillsammans med Rio Ferdinand – bildat ligans, och ett av europas, klart bästa mittlås de senaste 2 säsongerna, att sätta in en annan spelare under ett antal matcher kan visa sig vara förödande. Låt oss hoppas att så inte blir fallet.

Läs mer


Av: Johan [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]