Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför: Man Utd – Barcelona 29/4

Åter dags för Champions Leauge och dags för returmötet mot Barcelona. Båda lagen kommer från förluster i ligaspelet i helgen som gick, båda lagen saknar nyckelspelare hur ska det hela gå?

United tappade som sagt en mycket viktig poäng i helgens match mot Chelsea på grund av tveksama domslut. Det är inte lönt att fortsätta diskutera om dessa incidenterna men ju mer man tänker på det desto mer irriterad blir man. I helgens match mot Chelsea lät Sir Alex vila spelare som Evra, Scholes helt medans Ronaldo fick spela dom sista 30 minuterna. Det märktes helt klart på United att man var sletet efter den mycket bra och taktiskt genomförda matchen man gjorde nere i Barcelona förra veckan som gav ett 0-0 resultat och ett mycket bra utgångsläge på Old Trafford. Undertecknad har mycket svårt att försöka tippa en startuppställning då man i dom senaste matcherna har blivit mycket chockad över vissa laguttagningar, dock har man lärt sig under alla år att man inte ska tvivla på SAF’s lineups. Jag gör iallfall ett försök:

United:
Van Der Sar
Brown Vidic Ferdinand Evra
Ronaldo Scholes Anderson Carrick Giggs
Tevez

Barcelona förlorade i helgen borta mot Deportivo La Coruna med 2-1 och är nu helt borta från guldstriden. Barca valde att vila en del spelare, bland annat vilades målvakten Valdes medans Puyol åter var i spel efter sin avstängning senast mot United. Inför returmatchen är Rafael Marquez avstängd efter sitt gula kort sist, det ger inga större förändingar då Puyol och Miltio bildar ordinarie mittlås. Barcelona har i stort sett en skadefri trupp, borta från matchen är dock Ronaldinho och Jorquera ska tilläggas att Yaya Toure är lite osäker efter en skada han fick mot Deportivo rapporterna säger dock att det inte ska vara några farligheter.

Truppen:
Valdés, Pinto, Zambrotta, Thuram, Puyol, Milito, Abidal, Sylvinho, Edmílson, Touré Yaya, Deco, Iniesta, Xavi, Gudjohnsen, Bojan, Eto’o, Henry, Messi

Barcelona
Valdes
Zambrotta Puyol Milito Abidal
Xavi Deco Toure
Messi Eto’o Iniesta

Hargreaves, Nani och Evra står alla ett gult kort ifrån att missa en eventuell final för Uniteds del. För Barcelona gäller samma förutsättningar för Messi, Toure och Milito.

Notera att Uniteds trupp ännu inte kommit, matchen sänds på TV6 med avspark 20.45.

COME ON UNITED!


Av: PL [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]