Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför: Wigan – Man United

Problem med hemsidan innebbär att ingen omfattande införraport kommer att kunna skrivas. United krigar dock på ändå och jagar sin 10onde Premier League-titel. Vid vinst på JJB Stadium blir denna dröm till verklighet. Wayne Rooney väntas starta på bänken medan Vidic med all säkerhet spelar från start. United har psykologiskt övertag på Wigan med sex vinster av sex möjliga och förkrossande 20-3 i målskillnad. Wigan har dock spelat bra på JJB Stadium den här säsongen och endast förlorat fem av 18 spelade matcher. United har å sin sida, i snitt, endast vunnit varannan bortamatch. Värt att notera är att Ryan Giggs, vid spel i söndagens drabbning, spelar sin 758e match för United. I sådana fall har Giggsy spelat precis lika många matcher som rekordinnehavaren Sir Bobby Charlton.

Matchen sänds med start klockan 16.00 på Canal+ Sport 1.

Ge allt grabbar!


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]