Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Huntelaar kan stanna i Ajax

Jobbar gärna med sina idoler

Många är det vilka ryktas vilja köpa loss Klaas-Jan Huntelaar från Ajax i sommar, det då holländaren fullständigt öst i n mål de senaste säsongerna.  Dock ser han aningen annorlunda på det själv då två av hans idoler träder in i tränarrollen i Ajax efter sommarens EM; Marco van Basten och Dennis Bergkamp. Han säger så här till magasinet Ajax Life.

"That’s correct,I admire them for what they have achieved. For me as a striker it’s the crème de la crème to work with. They are two former strikers from whom I can learn a lot. I am open to that. Such a thing can be very important when I make my mind up a few weeks from now."

Frågan är vad han skulle kunna lära sig hos världens bästa tränare…

 


Av: Claes Höglund [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]