Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

FA överklagar – mot sig själv?!

Igår kom beskedet om att Sir Alex Ferguson och Carlos Queiroz friats från misstankar om “dåligt uppförande” i FA-cupmatchen mot Portsmouth. Både Ferguson och Queiroz valde väldigt hårda ord då de beskrev domare Atkinson’s insats i den matchen, inte särskilt konstigt då han var usel. Igår så kom beslutet från FA’s egna disciplinsnämnd om att de friar de båda då de inte anser att det finns “ordentliga bevis”. Något som förvånar…. Dels så finns det bevis, dels så är det ju United…

Idag kom så beslutet om att FA eventuellt överklagar sig själva (i princip är det så), fortsättning följer…

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=%7BB4CEE8FA%2D9A47%2D47BC%2DB069%2D3F7A2F35DB70%7D&newsid=6610399


Av: Johan [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]