Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ronaldo träffade Di Salvo – I januari 2008

I dag framkom uppgifter, med bildbevis, att Real Madrids fystränare Valter Di Salvo träffat Cristiano Ronaldo i Rom under januari 2008.

Mötet stärker Uniteds indicier mot Real Madrid i fallet Cristiano Ronaldo. Valter Di Salvo följde med Carlos Queiroz 2004, när denne lämnade Real Madrid för Manchester United. Under sommaren 2007 beslöt sig emellertid Di Salvo för att återvända till Madrid. Detta skall inte ha skett regelrätt, då Real Madrid talat med Di Salvo utan Uniteds tillstånd. Nu pekar mycket mot att Di Salvo är en del av ett liknande upplägg, denna gång med en spelare i United.

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/manchester_united/s/1053495_ronaldo_plot_thickens


Av: Bukowski [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]