Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

FA lägger ned utredning mot Fergie och Queiroz

Efter att Portsmouth mycket oförtjänt vann mot Manchester United i FA-Cupens kvartsfinal (0-1, straff) den gångna säsongen uttalade sig Sir Alex Ferguson och Carlos Queiroz mycket negativt mot FA och domaren i matchen.

I dag uttalar sig FA att de lägger ned utredningen. Det blir, konstigt nog, inget straff för United. Detta brukar i det närmaste vara kutym inom den engelska fotbollen. Tränarduon friades av en oberoende kommission. FA var inne på att överklaga, men gör inte så. En talesman för FA säger: ”We have decided that an appeal would be unlikely to succeed. An appeal would therefore not be the right course of action.” Åtalen mot duon kunde alltså inte bevisas.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_utd/7425628.stm


Av: Bukowski [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]