Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

FIFA friar Real Madrid

FIFA gick i kväll ut med ett pressmeddelande där de skriver att ingen åtgärd vidtas mot Real Madrid, diktatorn Francos gamla klubb, efter att Manchester United anmält dem till organisationen i förra veckan. Bakgrunden är den spanska klubbens aldrig sviktande intresse av Cristiano Ronaldo.

FIFA menar i stort att det inte finns bevis nog i den anmälan som gjorts av United. Bland annat skriver de: “We can confirm that we received last week a formal complaint from Manchester United related to the player Cristiano Ronaldo and the club Real Madrid. From the documentation received, no breach of contract appears to have occurred yet.”

http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_3699145,00.html


Av: Bukowski [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]

Res med oss till Manchester!