Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Nya spelschemat

Det nya spelschemat är “klart”, men som vanligt är det mycket matcher som kommer att flyttas antingen hela dagar eller några timmar.
Ingen blir väl heller förvånad över att United har 2 bortamatcher mot Liverpool och Chelsea direkt efter varandra redan i september, med en CL-match mellan, vilket kan göra att United tvingas prioritera laget konstigt och därmed riskera poängtapp helt i onödan. Att CL-matchen blir en bortamatch även det är ju 50% chans, men vänta Er inga mirakel. Det är inte bara där det är svårt, efter CL-match nummer 2 väntar Blackburn på…. bortaplan givetvis. Efter match 3 väntar Everton på…. ja Ni gissade rätt, på bortaplan. Efter match 4 väntar Arsenal på…. BORTAPLAN. Efter match 5 väntar Man City på BORTAPLAN och efter match 6 i CL väntar Tottenham på BORTAPLAN (om den inte flyttas på VM för klubblag). Helt sanslös lottning, men vad annat var att vänta?

Hela lottningen finns

http://www.setantasports.com/en/Sport/Football/Team/?facets/sport-space/football/great-britain-locale/Man-Utd/Barclays-Premier-League/&section=fixtures

Vi arbetar just nu för högtryck med våra supporterresor, mer info om detta kommer under veckan…


Av: Johan [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]