Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Solskjaer debuterar på lördag

På lördag, den 12 juli, inleds något som kan vara början på något stort. Det är nämligen då Ole Gunnar Solskjaer gör debut som manager. Solskjaer, som i år ansvarar för Manchester United’s reservlag, ser uppdraget som ärorikt.

“I’m really looking forward to it. It’s a great challenge. I felt that I needed a little bit more responsibility than I had, and when the club asked I was delighted, it’s a great step for me”, säger Solskjaer enligt manutd.com.

Detta kan vara ett led i att ge Solskjaer erfarenhet för att i framtiden få ett än större ansvar inom klubben. Möjligtvis en tänkbar ersättare till Sir Alex, eller åtminstone hans högra hand – till en början. Just nu ligger förstås fokus på att utveckla United’s talanger.

“It is a big job and a nice job to have – and it’s also a great time to have those players. They’re all 18 or 19, on the verge of breaking into first team football either here or on loan at other clubs, so you’ve got determined, hungry boys who match my ambition”, säger norrmannen.

I lördagens träningsmatch möter United Burscough på Victoria Park. Matchen inleds klockan 16.00, lokal tid.


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]