Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sir Alex: "En besvikelse att förlora en bra man"

För första gången kommenterade Sir Alex Ferguson sin förlust av Carlos Quiroz. Det var efter dagens match mellan United och Aberdeen som skotten berömde portugisen.

“It’s always disappointing to lose good men and he was a good man. He was honest and very loyal to me and a good coach. He brought a lot of initiatives that we now carry on. He has taken a challenge on that people do, if they have that patriotic passion and the nationalist fervour to go and manage their country. He’s got that. I knew when Portugal came for him that it would be very difficult for us.”

Sir Alex påstår dock att det inte är någon brådska att finna hans ersättare.

“You take your time with these things, there is no hurry. We have got good staff and we will carry on, we’ve always done that.”

MEN skriver att de tre hetaste kandidaterna för närvarande är Mike Phelan, Brian McClair, Rene Meulensteen som alla har stor samhörighet med United. Sedan tidigare har även Laurent Blanc och Eric Cantona nämnts som tänkbara ersättare, något som nu verkar mindre troligt.

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/manchester_united/s/1057966_aberdeen_0_united_2?rss=yes?rss=yes


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]