Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Berba’s prislapp avskräcker Fergie

Silly Season’s stora transfermål – Dimitar Berbatov – ser ut att stanna i Tottenham Hotspurs. Det är London-klubbens högt satta prislapp som enligt Manchester Evening News fått United att backa.

Det är sedan tidigare känt att Manchester United jagat Dimitar Berbatov, inte bara under den här sommaren. Enligt brittisk media har United bjudit 20 miljoner pund för bulgaren. Spurs-stjärnans agent har bekräftat ett intresse från United’s sida, men inte kommenterat övergånssumman.

Idag rapporterar MEN att Tottenham avslagit United’s bud och istället kräver nästan det dubbla. Det skulle innebära att United får kosta på sig motsvarande 450 miljoner SEK för att få Berbatov att flytta norrut.

Enligt MEN är det tillräckligt mycket för att få United att leta efter andra alternativ. Bland dessa nämns Samuel Eto’o, Roque Santa Cruz och Karim Benzema. Ett annat märkligt rykte placerar, enligt MEN, Thierry Henry i United för omkring 15 miljoner pund.

Knappast något att lägga någon större tonvikt på. Frågan som kvarstår handlar givetvis om Dimi Berbatov,
Shall he stay or shall he go..?

KÄLLA: http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/manchester_united/s/1060048_reds_go_cool_on_berbatov?rss=yes?rss=yes


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]