Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ny vändning i Berbatov-fallet

Uppenbarligen verkar ingen riktigt veta. Ingen verkar vara riktigt säker. Om ens litet säker. För bara ett par dagar sedan skrev MEN att Dimitar Berbatov’s övergång till United var tämligen inaktuell, idag rapporterar samma medium att Spurs är villiga att släppa sin striker, men…

Jakten på Berbatov kan inom kort få ett slut. I dagens upplaga av MEN hävdas det att Tottenham Hotspurs numer är mycket nära att nå en överenskommelse med FC Zenit St Petersburgs anfallstjärna Andrei Arshavin.

Om Spurs lyckas värva “Den lille Tsaren” ska Daniel Levy vara beredd att sälja Berbatov. Ingen affär kommer att genomföras med United tills en ny anfallare är värvad. Det innebär att Ferguson får hoppas på att Spurs lyckas kontraktera den ryska anfallaren.

“Despite Spurs chairman Daniel Levy being infuriated by United’s pursuit of the Bulgarian hitman, he is understood to have told Old Trafford officials that he will be willing to let him go for £28m,” skriver James Robson på Manchester Evening News.

I måndags rapporterade MEN att övergånssumman från Spurs till United skulle landa på omkring 38 miljoner pund. Nu överväger således London-klubben att sälja Berba betydligt billigare, om än dyrare än vad United lockat med i sitt första bud.

Om summorna stämmer och MEN granskat situationen på ett professionellt sätt bör händelsen tyda på att Spurs har Arshavin på kroken och därmed inser att en försäljning av Berbatov till United kommer lägligt.

I veckan släppte Spurs Robbie Keane till Liverpool. I dagsläget är endast Darren Bent och Gio dos Santos givna anfallare i truppen 2008/2009.

KÄLLA: http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/manchester_united/s/1060567_united_set_for_berba_swoop?rss=yes?rss=yes


Av: Jimmy [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]