Solskjaer hyllad – Frazier Campbell avgjorde mot Espanyol

I går spelades Ole Gunnar Solskjaers testimonial på Old Trafford. Motståndet var Espanyol från Barcelona. United vann matchen med 1-0 efter mål av Frazier Campbell åtta minuter från slutet.

Cirka 69 000 såg matchen i fråga. Solskjaer fick hoppa in 22 minuter från slutet och var mycket nära att avgöra tillställningen, men bortalagets målvakt gjorde en fenomenal räddning.

Sir Alex Ferguson säger efter matchen att målskytten Campbell inte kommer att lånas ut då United bara har två anfallare i Rooney och Tevéz. Uttalandet kan vara en tydlig markering att Louis Sahas dagar är räknade i klubben. Vidare meddelar skotten att United väntar på ett arbetstillstånd för angoleanen Manucho.

Av: Bukowski [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]