Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rooney hjälte på nytt

I lördags gjorde han 2 mål mot Kazahkstan och låg bakom ytterliggare ett, igår gjorde han 2 nya mål då Vitryssland slogs tillbaka med 3-1, det sista målet en riktigt delikatess. Det är förstås Wayne Rooney jag talar om, han är inne i en hysterisk formtopp för tillfället, frågan är om han inte är en av europas bästa anfallare för tillfälle?
Rio Ferdinand och Wes Brown spelade båda 90 minuter igår, liksom de gjorde i lördags. Carrick och Hargreaves var skadade och deltog inte, en utav dom bör få chansen i den defensiva positionen bakom Gerrard, för där fungerar inte England alls.

Nemanja Vidic, John O’Shea, Darren Fletcher, Ji-Sung Park, Carlos Tevez, Dimitar Berbatov, Cristiano Ronaldo, Nani, Patrice Evra och Jonny Evans spelade också minst en match i veckan. Anderson satt på bänken i båda matcherna för Brasilien och spelade inget alls. Edvin van der Sar ställde upp för Holland då de har problem med skador på målvaktssidan, som bekant har annars VDS lagt av i landslaget.

Det rapporteras för en gångs skull inte om några skador, vilket förstås är positivt.


Av: Johan [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]