Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Duo tillbaka till helgen?

Både Patrice Evra och Rio Ferdinand saknades i 3-0 vinsten mot Celtic i tisdags. Evra utgick redan efter 35 minuters spel i ligamatchen mot West Bromwich och har enligt uppgifterna ådragit sig en skada på baksida lår. Ferdinands status är den att han ådrog sig en liten sträckning i ljumsken på måndagens träning inför Celtic matchen.

Enligt uppgifter från Sir Alex så ska förmodligen båda spelarna vara tillbaka till bortamatchen mot Everton på lördag. Skulle ingen av spelarna vara med lär vi isåfall få se Evans och O’Shea som båda gjorde två mycket bra matcher mot Celtic i tisdags kväll.

Noterbart är även att nämna att Wayne Rooney står på 99 gjorda mål i United tröjan inför helgens match mot just Everton.


Av: Patrick [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]