Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Carrick tillbaka mot West Ham

Michael Carrick gör förmodligen comeback imorgon efter det benbrott i foten han ådrog sig borta mot Liverpool den 13e september. Carrick fanns med i den 20-manna trupp som reste till matchen mot Everton i lördags men enligt Sir Alex kommer Carrick att göra comeback imorgondagen match.

Även Rodrigo Possebon jobbar mot toppformen, efter att ha gjort mål mot Manchester City i reservligan sa han att han är på väg mot den toppformen han hade innan han blev brutalt nersparkad av Middlesborughs Emanuell Pogatez som i sin tur ledde till ett rött kort.

Nu har United Owen Hargreaves och Paul Scholes kvar på skadelistan, Hargo har skickats till en knäspeciallist i Leicister för närmre undersökningar. Knä-skadan verkade dock vara av det ”bra” skicket och Hargreaves tränar för att komma tilllbaka i spel, uppgifter har sagt att Sir Alex vill sälja engelskmannen, detta dementerades dock snabbare än uppgifterna kom ut.


Av: Patrick [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]