Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Hargreaves opereras – missar 6 månader!

Owen Hargreaves har, enligt Daily Mail, gått med på att genomföra en operation för sitt skadade knä. Operationen kommer i så fall medföra att Owen missar 6 månaders spel, och därmed i praktiken hela säsongen.
Hargreaves har haft knäproblem sedan han anlände från Bayern Munchen förra sommaren för den netta summan av £18milj. (ryktas det om i alla fall). Han inledde sin United-karriär mycket bra och var bäst på plan i de 2 inledande matcherna ifjol. Sedan kom skadeproblemen och han spelade bara 24 matcher från start, fördelade väldigt ojämnt under säsongen. Han spelade en mycket viktig roll de sista 10 matcherna från april och framåt ifjol och var lysande bl.a i matcherna mot Barcelona, Chelsea och Arsenal (där han också gjorde ett mycket vackert frisparksmål). Att Owen har saknats mycket för United har man sett ofta, han är en mycket viktig spelare och kommer att bli ett tungt avbräck i kampen om titlarna till våren.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1082435/Operation-rule-Man-Uniteds-Hargreaves-months.html?ITO=1490


Av: Johan [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]