Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Skadebekymmer för United

Tyvärr har nya skador uppkommit i Uniteds trupp. Inför helgens match mot Villa är flertalet spelare osäkra och dessutom står det klart att Berbatov definitivt kommer att missa de kommande två matcherna.

Rio Ferdinand är osäker till spel i helgens match mot Aston Villa. Enligt klubben ska han genomföra ett test på macthdagen för att se om hans ryggproblem är så pass svåra att han inte kan medverka i matchen. Även backkollegan Wes Brown är osäker till spel på grund av en ankelskada.

Den senaste skadan är på bulgaren Dimitar Berbatov som enligt uppgifter sträckte ett lår i veckans träningsmatch med det bulgariska landslaget. Han kommer enligt Sir Alex att missa minst två matcher, Aston Villa i helgen samt veckans Champions League mot Villareal.


Av: Gästskribent [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]