Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tévez fyramålsskytt och Scholes tillbaka!!!

I går kväll gjorde Carlos Tévez imponerande fyra mål när United slog Blackburn Rovers med 5-3 i Ligacupens kvartsfinal.

Tévez har haft en relativt tung säsong hittills. Sedan Dimitar Berbatov köptes från Tottenham Hotspur har Carlito mestadels spenderat tiden på avbytarbänken. I går kväll gav han Sir Alex huvudbry inför helgens match mot Sunderland (Roy Keane avgick för övrigt som tränare i eftermiddag).

I United spelade bland andra Foster, Rafael, Evans, Gibson och Possebon i går kväll. Vidare är det värt att notera att Paul Scholes gjorde comeback. Engelsmannen spelade drygt 20 minuter och lär involveras i helgens match.

Lottningen vad gäller semifinalerna i Ligacupen sker under lördagen.

Länk till matchrapport: http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=%7B3165B97F%2D681E%2D4B39%2DBE53%2D94EC9521C3DA%7D&newsid=6623538


Av: Bukowski [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]