Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Flyttade matcher har fått nya datum

2 av Uniteds matcher som har flyttats p.g.a krock med andra har nu fått nya datum.

United’s 2 hemmamatcher mot Fulham och Wigan, som skulle ha spelats i slutet på augusti samt. i mitten av december har nu, enligt www.premierleague.com, fått nya datum. Matchen mot Wigan flyttas till den 14/1, 3 dagar efter matchen mot Chelsea, matchen mot Fulham spelas den 17/2. Båda matcherna har avspark 21.00.

United’s enormt tuffa bortaschema i höst får alltså följe av ett spelschema under de 2 första månaderna av 2009 som inte är mycket lättare. Det är upplagt för poängtapp, minst sagt. United har under 59 dagar i januari och februari som allra minst 13 matcher (9 i ligan, 2 i Ligacupen, 1 i FA-cupen och 1 i Champions League), detta kan bli ytterliggare 3 om det krävs omspel i FA-cupen och om laget tar sig vidare därifrån. Vill det sig riktigt illa kan United alltså ha 16 matcher på 59 dagar, eller 1 match var 3,7:e dag, tufft är bara förnamnet.


Av: Johan [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]