Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför: Man United – Ålborg

Sista gruppspelsmatchen i CL har kommit och det är danskt motstånd som står på menyn. Ålborg med svenska Andreas Johansson kommer till Old Trafford. Man har redan säkrat tredjeplatsen i gruppen och får därmed spela vidare i UEFA-cupen. United spelar för att ta första platsen och därmed få ”enklare” motstånd i slutspelet.

SAF har tagit ut följande trupp till matchen.

Manchester United: Foster, Kuszczak, Neville, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evans, Evra, O’Shea, Ronaldo, Park, Fletcher, Scholes, Anderson, Giggs, Nani, Possebon, Gibson, Berbatov, Rooney, Tevez, Manucho.

Ordinarie spelare som alltså inte är uttagna är bland annat Carrick som enligt uppgifter ska ha en mindre skada men som ska kunna spela till helgen mot Tottenham. Dessutom saknas Van der Sar men detta är bara ren vila för holländaren. Ronaldo är uttagen i truppen men lär vila på grund av den smäll han fick mot Sunderland.

Tänkbar startelva
Foster

Neville, Ferdinand, Evans, O’Shea

Nani , Possebon, Fletcher, Giggs

Berbatov, Tevez

Scholes ska få spela enligt SAF och lär bli inbytt relativt tidigt i andra halvlek. Senast lagen möttes vann United i Danmark med 3-0 efter två mål av Berbatov och ett av Rooney.

Ålborg BK: Karim Zaza, Michael Jakobsen, Martin Pedersen, Steve Olfers, Anders Due, Thomas Augustinussen, Marek Saganowski, Jeppe Curth, Siyabonga Nomvethe, Kasper Bøgelund, Caca, Simon Bræmer, Kasper Risgård, Thomas Enevoldsen, Jens-Kristian Sørensen, Patrick Kristensen, Kenneth Stenild, Ronnie Schwartz.

Ålborg som nyligen gjorde klart med GAIStränaren Magnus Pehrsson har haft det tufft under året i den danska ligan. En plats i UEFAcupen har säkert hjälpt rädda Ålborgs annars relativt svaga säsong.

Inför sista matchen har United och Villareal 9 poäng var medan Ålborg har 5 och Celtic 2.

Matchen sänds på Viasat x-tra 1 (om någon nu har den kanalen).
Annars hänvisar jag till stream: www.myp2p.eu


Av: Gästskribent [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]