Rooney avgjorde mot LDU Quito!

Wayne Rooney avgjorde finalen i VM för klubblag tidigare i dag med matchens enda mål i den 73 minuten. Oturligt för United är att Nemanja Vidic blev utvisad tidigt i den andra halvleken.

Utvisningen på Uniteds serb innebär att han kan få 1-3 matchers avstängning och riskerar därmed missa åtminstone en av matcherna mot Inter i CLs åttondelsfinal.

United startade med bland andra da Silva, Anderson, Park och Tévez. I övrigt var startelvan väntad. Dimitar Berbatov startade alltså på bänken. Det blev slutligen Rooney som fick avgöra efter en framspelning av Ronaldo. Engelsmannen avslutade från vänster i straffområdet i målvaktens långa hörn.

Av: Bukowski [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]