Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Reservbetonad trupp mot WBA

12 man saknas när United imorgon möter West Bromwich Albion. I och med det tvingas Ferguson resa till The Hawthorns med reservbetonat manskap.

I United’s preliminära trupp ingår spelare som Chester, Eckersley, Gibson, Possebon, Cleverley, Macheda, Brandy och Petrucci.

Det säger det mesta om den tuffa sits United nu sitter i. Ett väntat försvar blir Fletcher, Neville, Vidic och O’Shea, såvida inte Fergie väljer att spela med Chester eller Eckersley. På mitten ser det också mörkt ut, då Hargo och Ando saknas, samt att Fletch kan tvingas ned i försvaret.

Dessutom rapporterar Teamtalk.com att Ronaldo är ett osäkert kort, på grund av sjukdom. Både Nani och Park saknas sedan tidigare, vilket innerbär att United, i Ronaldos frånvaro, endast har en yttermittfältare tillgänglig, Ryan Giggs. Zoran Tosic finns av okänd anledning inte med i truppen, men skall inte avskrivas helt.

Det är därav inte helt omöjligt att Fergie ”tvingas” spela Eckersley i försvaret, med tanke på att det annars inte finns någon tillgänglig mittfältare. Danny Welbeck och Fabio missar båda matchen efter skavanker i FA-cupmatchen mot Spurs.

Den starkaste startelvan kan därmed se ut så här:
VDS
O’Shea (Fletcher), Neville, Vidic, Eckersley (O’Shea)
Fletcher (Ronaldo/Tosic), Carrick, Scholes, Giggs
Berbatov, Tevez