Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Transmission [II]

FERGIE, SIGN HIM ON

Fergie, sign him on, [1]
Fergie, Fergie, sign him on.
Fergie, sign him on,
Fergie, Fergie, sign him on.

[1] Alternativt ”sign him up”.

#####

Vi vet fortfarande inte hur Carlos Tevez framtid ser ut. Vill United behålla den energiske argentinaren? Om svaret är ja, varför är då inte kontraktet påskrivet? Åsikten på läktarna är tydlig – supportrarna vill att Tevez ska stanna.

Sången ekar för närvarande varje gång Tevez gör en bra insats på planen, i en uppmaning till Sir Alex Ferguson att Tevez ska få vara kvar i United.

Sången är inte ny, men att den används om en Unitedspelare är relativt unikt. Tidigare har sången framför allt använts när en spelare som ryktats vara på väg till United gjort något bra i en match mot United.