Matcher flyttade

2 av United’s matcher har flyttats. Det handlar dels om matchen mot Aston Villa på Old Trafford, den skulle ha spelats söndagen den 5/4 kl. 17.00 men har p.g.a Champions League flyttats till lördagen 4/4, matchstart 13.45.
Den andra matchen är den mot Wigan på JJB Stadium. Den skulle ha spelats den 19/4, men eftersom United då möter Everton i FA-cupen så har matchen flyttats till onsdagen den 13/5, matchstart 21.00


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS