Porto i kvartsfinalen

United får möta Porto i Champions League’s kvartsfinal. United börjar hemma tisdagen den 7/4, returen spelas i Portugal onsdagen den 15/4. Skulle United ta sig vidare så väntar vinnaren mellan Arsenal och Villarreal i semifinal, då börjar United hemma den 27-28/4, returen spelas borta den 5-6/5.
OM United skulle ta sig ända till finalen så räknas United då som bortalag.

Hela lottningen:
United – Porto
Villarreal – Arsenal
Liverpool – Chelsea
Barcelona – Bayern Munchen


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS