Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sonen tror Fergie slutar 2010

Sir Alex Fergusons son, Darren Ferguson, tror att fadern går mot slutet av sin tid som United-manager. Kanske blir kommande säsong den allra sista.

1986 ersatte Ferguson Ron Atkinson som manager för Manchester United. Han har blivit kvar. I 23 år har Ferguson varit Red Devils stora ledare, och få sådana har lyckats så bra som skotten från Govan. Ingen tränare kan mäta sig med det facit Fergie idag kan ståta med.

Alex Ferguson har flera gånger konstaterat att slutet kommit, men gång på gång har han tagit tillbaka sina ord och fortsatt leda United. Många trodde att Fergie skulle sluta på topp efter trippelsäsongen 99, men icke.

Nu tror emellertid sonen att Ferguson Snr kan komma att sluta inom snart framtid. Det skulle vara glädjande för Ferguson att vinna en 18onde titel, vilket skulle innebära att United tangerar Liverpools totala antal titlar, menar Darren Ferguson enligt Sky Sports.

När Sir Alexander Chapman Ferguson verkligen lägger av återstår att se. Kanske blir det många år till?