Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Nytt medlemsrekord i MUSCSB!

MUSCSB (Manchester United Supporters Club Scandinavian Branch) har slagit nytt medlemsrekord med 40000 medlemmar. När säsongen startade så fanns det 37000 medlemmar, nu när säsongen snart är slut finns det 40000!

Medlemsantalet har ökat successivt varje år de senaste åren, vilket är oerhört glädjande. Vad som däremot inte är lika glädjande, även om det förstås är riktigt kul även det, är att av dessa 40000 medlemmar så är endast 1552 från Sverige (2555 är från Danmark och 35587 från Norge). Nog måste det väl finnas fler personer i Sverige som kan bli medlemmar i supporterklubben? För att supportrar finns det i mångdubbelt antal…
Fördelarna med att vara medlem är många, läs mer på ”bli medlem” under kategorin MUSS här ovan.