Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Campbell på väg till Hull

Hull bekräftar idag på sin hemsida att man är överens med Manchester United om att köpa Fraizer Campbell. Det enda som återstår är Campbells personliga kontrakt.

Det verkar således som att den unge Campbell kommer att lämna United. Campbell har den här säsongen varit utlånad till Tottenham utan att ha lyckats överdrivet bra och vägen till en plats i United är lång. Campbell gjorde fyra matcher (varav tre som inhoppare) för United men inga mål. Campbell, som rapporteras kosta Hull sex miljoner pund, gjorde succé i Hull när Yorkshireklubben tog sig upp till Premier League säsongen 2007/08. MUSS önskar Campbell lycka till i framtiden.

Hull verkar också vara intresserade av att värva Uniteds Manucho, som ju har spenderat den sista tiden utlånad dit.

Manchester United å sin sida rapporteras ha lagt ett bud på Wigans yttermittfältare Antonio Valencia. Där väntar emellertid tuff konkurrens från Real Madrid som också uppges ha lämnat ett bud till Wigan.

Annars noterar vi att säsongen verkligen har slitit på Uniteds manskap. Rio Ferdinand och Michael Carrick missade båda Englands VM-kvalmatch mot Kazakstan medan Nemanja Vidic utgick skadad under Serbiens match mot Österrike. Sedan tidigare står det klart att Anderson missar Confederations Cup p.g.a. skada. Positivt är emellertid att Wayne Rooney igen gjorde mål för England och att Jonny Evans bror Corry fick göra debut i Nordirlands träningslandskamp mot Italien.