Bud på Ronaldo accepterat

Manchester United meddelar idag, via sin hemsida, att man har accepterat att sälja Cristiano Ronaldo till Real Madrid. Den spanska klubben är beredd att betala rekordsumman 80 miljoner pund, villkorslöst, för portugisen. Det som återstår, vilket borde vara en formalitet, är för Ronaldo att komma överens med Real Madrid om ett personligt kontrakt.

United kommenterar på sin hemsida att budet från Real Madrid är accepterat efter diskussion med Ronaldos representanter samt en önskan från Ronaldo själv att lämna United. Klubben väljer tills vidare att inte ytterligare kommentera det hela. Allt uppges ska vara klart senast den 30 juni.

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6634291


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS