Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Michael Owen klar för United!

Manchester United’s officiella hemsida har nu bekräftat att Michael Owen numera är en United-spelare.


En utav de märkligaste övergångarna i Premier League’s historia blev ett faktum på fredagskvällen. Michael Owen, med många år i Liverpool’s tröja, blev klar för Manchester United.

Det har sedan igår förmiddag ryktats allt starkare om att United skulle plocka in Owen för att stärka upp bakom Berbatov och Rooney. Nu är det alltså klart, Michael Owen är en United-spelare. Inga detaljer i kontraktet är officiella, men att han inte kostar några pengar i övergångssumma är helt klar, hans kontrakt med Newcastle gick ut i tisdags. Det troliga är även att han går ner betänkligt i lön och får ett s.k. pay-as-play kontrakt, d.v.s han får betalt när han spelar. Sedan ingår det troligen en hel del bonusar i detta i form av hur många matcher han spelar, hur många mål han gör osv…

Mer info kommer…