Nytt kontrakt för Ben Foster

Manchester United rapporterar idag att målvakten Ben Foster har fått sitt kontrakt förlängt till 2013.

Foster berättar för Manutd.com: ”Jag är väldigt glad att tinga min framtid till klubben. Lagkänslan här fantastisk och att arbeta bredvid Edwin (van der Sar) och Tomasz (Kuszczak) har varit en stark influens i min karriär.”

Sir Alex Ferguson kommenterar: ”Vi är mycket glada att Ben har skrivit på ett nytt fyraårsavtal. Ben är en av de bästa unga målvakterna i England och vi ser honom definitivt som en efterföljare till Edwin van der Sar.”


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS