Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Kontaktpersoner sökes

Vi söker kontaktpersoner i Sveriges större städer, syftet är att Ni skall fungera som kontaktperson för de som vill se en match ihop på någon pub (och då boka platser) eller kanske t.o.m hemma hos någon. Det är alltid roligare att se en match ihop med likasinnade och samtidigt är det en chans att träffa nya vänner.

Primärt är det de största städerna som vi vill dra igång detta på, helt enkelt för att det finns mest folk där, men finns det många United-supportrar i en mindre stad så är detta förstås ett plus.
I dagsläget så är MUSS egen Bertil ”Berra” Andersson kontaktperson i Göteborg. Nu söker vi folk i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Norrköping, Västerås, Örebro, Uppsala, Umeå och Linköping.

Inom kort kommer det finnas en egen sida för detta, liggandes under ”MUSS” i menyn ovan. Där kommer all info finnas om vad det innebär att vara kontaktperson, i korta drag är det att ta emot mejl från folk som vill se en match och sedan boka ett ställe.

Låter detta intressant, mejla Johan på johan@united.no. Berätta lite kort om er och ange en mejladress som ni sedan kan använda som kontaktperson.