Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tevez klar för Manchester city

Den förre Unitedspelaren, gnällspiken Carlos Tevez har skrivit på för den massiva klubben Manchester city.

Manchester city är en fotbollsklubb från Manchester i nordvästra England som mest är känd för att ha bittra lögnare till supportrar. Tevez borde således passa in bra i den nya klubben. I Stockport, där 98% av citys supportrar bor, väntas nyheten inte firas med ballonger.

Tevez kommer att bära tröja nummer 32 i city. Detta är sannolikt ett sätt att hylla de 32 miljoner citysupportrar som helt i onödan hade bokat flyg till Istanbul tidigare i år.

Mark Hughes, manager för city, kommenterar: “Det är fantastiska nyheter.” Den outtalade fortsättningen löd: “Jag behövde bara kasta pengar efter Tevez i ett halvår för att han skulle tala med klubben.”

I city kommer Tevez inte bli lagkamrat med Kaka, Dimitar Berbatov eller Samuel Eto’o.

Vi får hoppas att Tevez får värma väldigt mycket bänk i sin nya klubb och att han aldrig mer vinner något av värde. Vilket givetvis är ganska troligt, då det har gått mer än 33 år sedan city senast vann en titel.

Now fuck off Carlos. Glöm inte att stänga dörren när du går.