Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

MUSS supporterträff – vinn MUSS-resa!

MUSS arrangerar en supporterträff i Göteborg lördagen den 22 augusti (i samband med Premier League-matchen Wigan Athletic-Manchester United). Deltagare på träffen har chansen att vinna en MUSS-resa!

Tid och plats för träffen är sportbaren Il Proffessore, vid Gamla Ullevi klockan 15.00. Vi samlas utanför Maxi Hamburgerrestaurang vid Gamla Ullevi. Kostnad 50 kr (betalas på plats), då ingår 5 resultatlotter till matchen Wigan-United (som vi ser på teve) – vinnaren får ett MUSS resepaket (matchbiljett och tre nätters boende på vandrarhem ingår, uppgradering till hotell möjlig till självkostnadspris – flyg ingår inte) till valfri match under säsongen (gäller för de matcher MUSS arrangerar resor till, där det fortfarande finns platser lediga). Obs! att det är krav på medlemskap i MUSCSB för att delta på en MUSS-resa.

Medlemskap i MUSCSB kan lösas på plats! Vi kommer även att sälja snygga MUSS-souvenirer.

Efter matchen drar vi till Liseberg för att utse en MUSS-mästare i 5-kamp. MUSS-priser till vinnaren! (Om någon i MUSS styrelse vinner går priset till tvåan.) Sedan går de som vill vidare till Avenyn och tar en öl, eller två…

Kent, Johan, Berra, jag själv och troligtvis också Claes från MUSS styrelse kommer att närvara på träffen.

Anmälan senast den 18 augusti till Bertil ”Berra” Andersson på mail berra.andersson@ebox.tninet.se eller telefon 031-823029. (Anmälan är inte obligatorisk men nödvändig för att vi ska kunna boka bord och få en hum om hur många som kommer, om du inte anmäler dig kan vi inte garantera att du får plats.)

Önskas boende i Göteborg kan Berra hjälpa till med att ordna billig övernattning för den som så önskar. Samma kontaktinformation som ovan.

Väl mött önskar MUSS styrelse genom Mikael Österdahl