Cleverley utlånad till Watford

Tom Cleverley har blivit utlånad till Watford. Lånet gäller till januari.

Mittfältsspelaren Cleverley, som fyllde 20 år i förra veckan, lämnar därmed Uniteds reservlag för spel i The Championship. Han borde ha goda chanser att ta en ordinarie plats i Watford, som inlett ligaspelet med en oavgjord match och en förlust. Han kommer att bära tröja nummer 20 i Watford.

Förra säsongen avslutade Cleverley i Leicester, som han hjälpte till seger i League One. Han gjorde två mål på 15 ligamatcher. I United väntar han fortfarande på att få debutera för a-laget i tävlingssammanhang. Han har dock spelat träningsmatcher med klubben och gjorde ett av Uniteds mål i segermatchen mot Valencia tidigare i augusti

Cleverley har representerat Englands ungdomslandslag. I förra veckan gjorde han två mål när Englands U20-lag besgrade Montenegro med 5-0.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS