Dagens lag

Sir Alex Ferguson väljer att starta med Wayne Rooney ensam på topp mot Arsenal. Fletcher, Giggs och Carrick utgör ett förmodat tremannamittfält. Den stora överraskningen är dock att Wes Brown startar som mittback. Evans finns inte med i truppen, vi får hoppas att det inte beror på att han är skadad.

United: Foster – O’Shea, Brown, Vidic, Evra – Fletcher, Carrick, Giggs – Valencia, Rooney, Nani
avbytare: Kuszczak, Neville, Owen, Anderson, Berbatov, Park, Scholes

Arsenal: Almunia – Sagna, Vermaelen, Gallas, Clichy – Eboue, Diaby, Denilson, Song Billong, Arshavin – Van Persie
avbytare: Mannone, Silvestre, Gibbs, Ramsey, Wilshere, Eduardo, Bendtner

Domare: Mike Dean

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS