Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Vinn biljetter till Looking for Eric *avslutad*

Fredag den 11 september har Eric Cantonas kritikerrosade nya film Looking for Eric svensk biopremiär. I samarbete med SF har MUSS fått möjligheten att lotta ut biljetter till filmen.

Om filmen
Brevbäraren Eric håller på att förlora greppet. Hans kaotiska familj, hans vilda styvsöner och cementblandaren i trädgården gör inte direkt saken bättre, men det är hans egen hemlighet som håller på att göra honom galen. Klarar han av att stå ansikte mot ansikte med Lily, kvinnan han älskade trettio år tidigare? Trots ihärdiga försök och missriktad välvilja från hans fotbollskompisar blir Eric bara alltmer nedstämd. När läget ärsom mest desperat dyker plötsligt Erics största idol Eric Cantona upp, och Manchester United-ikonen iklär sig rollen som Erics personlige mentor och livscoach. (Från SF.se.)

Manchester United-kopplingen tar dock inte slut med att Eric Cantona spelar sig själv. Filmen innehåller också dokumentära bilder från Uniteds matcher. Dessutom tillhör många av de som spelar Unitedsupportrar i filmen den grupp av supportrar som följer (eller har följt) United hemma och borta i det verkliga livet.

MUSS kommer att recensera Looking for Eric några dagar efter den svenska biopremiären.

Tävlingen
Skicka svaren på frågorna nedan till fragamicke@gmail.com (skriv ”Looking for Eric” i ämnesraden) tillsammans med din adress och ditt medlemsnummer i den skandinaviska supporterklubben (MUSCSB).

1. Vem har regisserat filmen Looking for Eric och vem har skrivit manus (ledtråd, det är inte samma person som har regisserat filmen som har skrivit manus)?
2. När skrev Eric Cantona på för Manchester United och vilken klubb kom han närmast från?
3. I vilken klubb inledde Cantona sin seniorkarriär?

Senast på onsdag klockan 12.00 vill vi ha svaren. Bland de som svarar rätt på frågorna kommer vi att lotta fram fem vinnare som får två biobiljetter vardera. Vinnarna får sedan sina biljetter hemskickade så snart som möjligt och kommer också att meddelas på MUSS.se.

Filmtrailer, Looking for Eric.
Filmklipp, Looking for Eric.