Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Nya souvenirer

MUSS presenterar två nya souvenirer. Det handlar dels om MUSS ölglas och dels om MUSS-pinsen, som nu finns till försäljning.

MUSS ölglas rymmer en pint (56,8 cl) och säljs i paket om fyra för 295 kronor, vilket inkluderar 95 kronor för porto och paket. Perfekt när du vill bjuda din förvirrade Livepoolsupportande kompis på en riktigt god öl!
MUSS ölglas

MUSS-pinsen kostar 40:-, inklusive porto.
MUSS-pinsen

Beställning
Beställning sker genom att du sätter in pengar på vårt postgirokonto:
PG: 633 50 12-8, MUSC, SB
Obs. glöm ej att ange namn och adress.
Ca två veckors leveranstid från betalningsdag.

MUSS souvenirutbud inkluderar sedan tidigare två t-shirts, en mycket populär halsduk och en badhanduk. Förutom postorderbeställning går souvenirerna (undantaget ölglasen som av naturliga skäl inte fraktas till England) också att köpa i Manchester i samband med MUSS-resa. Mer om detta på vår souvenirsida.

Res med oss till Manchester!