Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför: Hull – Man Utd

Efter förnedringen mot Fulham är det revansch som gäller! En sådan utspelning som sist har man inte sett sen en viss final tidigare i våras. Matchen mot ett vilt kämpande Hull kan bli, då hemmalagets manager Phil Brown spelar med kniven mot sturpen!

Hull
Laget från ”Storbritanniens tråkigaste stad” har inte imponerat likt man gjorde för drygt ett år sedan. Då man då låg i toppen/mitten ligger man inte istället i botten i år. Coach Brown är i år mer pressad än förra julen. Till söndagens match får han undvara Jimmy Bullard och Ian Ashbee. Därför tror jag att elvan ser ut som följer;

Duke
Mendy-Zayatte-McShane-Dawson
Giovanni-Boateng- Olofinjana-Kilbane
Altidore-Venngoor of Hesselink

Håll ögonen på
Olofinjana: Mest för att det är min fotbollstränares svåger, men en duktig fotbollsspelare också!

United
Enligt rapporter är båda da Silva-bröderna tillbaka tills söndagen, även Vidic ”kan” bli spelklar, något man inte ska lita alltför mycket på. Men efter senaste debaclet måste man se till att spela med bästa laget, då det inte tåls vid att förlora fler matcher denna period av säsongen. Även Giggsy är tveksam startande. Skadade sen tidigare är ”Hargo”, ”Gaz”, Rio, ”Johnny”, Brown, Macheda, VDS, Nani, Evans. Enligt Physioroom.com har man den mest skadedrabbade truppen, något som tyvärr speglar resultaten på senare tid. Med mina förhoppningar att de tveksamma spelarna kan spela ser startelvan ut som följande;

Kuszczak
Rafael-Vidic-Carrick-Evra
Valencia-Fletcher-Anderson-Park
Rooney-Berbatov

Håll ögonen på
Fletch: ÄNTLIGEN(???) tillbaka på den position där han hör hemma! Lagets bäste spelare såhär långt den här säsongen, inte bara enligt Jens Fjellström!

En seger här är ett måste, särskilt då inte Chelsea vågar rycka längre och de har en tuff bortamatch på St Andrews

U-N-I-T-E-D, United are the team for me!