Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Det blir match

Birmingham lovar att det blir match på St Andrews i morgon. På officiella hemsidan läser vi:
Club officials are extremely confident Saturday’s home game against Manchester United (kick-off 5.30pm) will go ahead despite the recent inclement weather.
Skönt. Det är lite abstinens här borta, nämligen.
* Ferguson kallar snacket om att Neville ska sluta för … nonsens.
“There has not been a decision about Gary Neville,” said Ferguson. “We why make a decision about his future when we don’t need to? You don’t make decisions like that in the middle of the season. It is a load of nonsense.”
Fergie säger inte att rapporterna är lögn utan att klubben själv inte bestämt något förrän i slutet av säsongen. Det är ju föga troligt att en klubb av den storleken inte i januari vet om kaptenen ska sluta alternativt inte få nytt kontrakt. Och vore jag Neville skulle jag nog ha krävt svar om hur United ser på hans framtid. Det är nästan hundra procent säkert att Ferguson vet om påståendet är sant eller inte. Men det säger han ingenting om, som den mediaräv han är.
Nu ska jag ringa Sebastian Larsson och fråga om han tänker slå United.