Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Inför: Man Utd – Hull

Efter den nesliga och orättvisa förlusten i derbyt senast mot Mike Deane(?!) gäller det att ladda för ligamatch. Hull borta i julhelgen blev tuffare än väntat, men reddes tillslut ut. Tre matcher på en vecka blir tufft för Sir Alex manskap, med tanke på att en av matcher returen i Carling Cup och den andre en otroligt viktig match på Emirates!

Matchen senast är egentligen en hel del att orda om, men orkar inte skriva ner alla händelser man blev ursinnig över. Hoppas däremot att Mike Deane INTE dömer fler av United´s matcher någonsin!! Den mannen var en katastrof! Tevez beteende vill jag inte skriva, då det bara gör mig skogstokig! Är även ganska chockad att Casillas blev uttagen i det nyss utnämnda världslaget. Shay Given måste definitivt varit med i diskussionerna. Nu gäller det att lägga den matchen bakom sig och ladda för hemmamötet med Hull City.

Man Utd
En mycket tråkig händelse drabbade United och oss supportrar i veckan. Efter en undersökning framkom att John O´Shea drabbats av en blodpropp i låret och missar resten av säsongen! Mycket tråkigt för en av ligans bästa högerbackar. Även om Rafael gjort det bra när han spelat blir det inte riktigt samma stabilitet som med Sheasy. Förutom Johnny saknas Hargo och Vidic. Enligt Physioroom.com är Berbatov, Macheda, Foster och Rio tveksamma. Med skadorna och kommande matcher tror jag SAF ställer upp med följande lag;

VDS
Neville-Evans-Brown-Fabio
Park-Gibson-Scholes-Nani
Diouf-Owen

Kanske inte den mest troliga startelvan, men flera spelare (tänker då främst på Rooney,Valencia och Evra) har spelat mycket på slutet och behöver vila.

Håll ögonen på… Mame Biram Diouf: Har i alla fall imponerat på mig sen debuten mot Birmingham. Målskytt förra helgen i sin Old Trafford debut och ytterst nära att näta i derbyt senast. Sitter mål nr 2 i helgen?

Hull City
Den gångna helgen var Hull nere i London och spelade mot Spurs. Jag tror med största sannolikhet att Boaz Myhill fick en del klappar på ryggen av sina lagkamrater. Den mannen var makalös! Få har nog sett en målvakt rädda sitt lag på det imponerande sätt han gjorde det på. Hade säkert blivit 5/6-0, istället för 0-0, om inte Myhill spikat igen på det sättet. Denna målvakt kan dock nästa match vara helt mänsklig. Man saknar bara Bullard, Ashbee och nyförvärvet Amr Zaki. Marney är tveksam. Även Altidore är borta, då han har släktingar som drabbats av katastrofen i Haiti. Tror att de ställer upp med följande lag;

Myhill
Mendy-Gardner-Zayatte-Dawson
Garcia-Olofinjana-Boateng-Hunt
Folan-Fagan

Håll ögonen på….Stephen Hunt: Är väl mest känd för att försett Petr Cech med hjälp, men är utöver det en mycket duktigt fotbollsspelare. Mycket rivig och irrationell.

Senaste mötet slutade med 3-1 för djävlarna, men om det inte hade varit för Wayne hade matchen lika gärna kunnat sluta i dur.

Mitt tips: 3-1
(Diouf, Owen, Scholes-Hunt)

Matchen visas på Canal+ Sport1 med sändningsstart 15.55