Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rio tillbaka mot Hull

Rio Ferdinand finns troligtvis med i startelvan i hemmamatchen mot Hull City på lördag. Om mittbacken kommer till start blir det hans första match sedan oktober, då han åter igen kände av den ryggskada han burit på sedan förra säsongen.

Att Sir Alex Ferguson kallar detta för en stor förstärkning är inte överraskande då Nemanja Vidic fortfarande är borta från spel i minst två veckor till. Även med tanke på att John O’Shea antagligen inte kan spela mer denna säsong.

Ferdinand har tränat bra i två veckor nu efter att ha missat 19 raka matcher sedan oktober. Hans senaste match var den försmädliga förlusten mot Liverpool (0-2).

Även Dimitar Berbatov har fått grönt ljus efter den skada han ådrog sig i senaste ligamatchen. Owen Hargreaves har börjat träna så smått med a-laget, han håller till hos reserverna och gör enligt Sir Alex framsteg hela tiden – och kommer enligt uppgift tas med i Champions league-truppen för våren.

Skadeläget ljusnar.